Онлайн TV FM радіо FM пауза

На відпочинок у Яремче відправили дітей працівників «Охматдиту». Відео

Новини

В місті Яремче на базі санаторію діє реабілітаційний центр, де приймають дітей на оздоровлення та відпочинок. Цього разу –  два тижні в Карпатах проводять діти працівників постраждалої від російської агресії національної дитячої спеціалізованої лікарні Охматдит.

Вберегти дітей від страху війни. Один із санаторіїв в Яремчі був переданий обласною радою до складу Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні як структурний підрозділ. Тоді працівники медзакладу вирішили створити там реабілітаційний центр для оздоровлення та відпочинку соціально незахищених дітей. Цього разу заклад прийняв 35 дітей працівників постраждалої національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит». 

Серед дітей, що тут оздоровлюються та відпочивають – дев’ятирічна Софія. Каже, найбільше їй подобаються спільні прогулянки.

Депутат Івано-Франківської обласної ради Сергій Волошин висловив вдячність тим, хто відгукується на їхні запити щодо проведення для дітей цікавого дозвілля.

Разом із дітьми приїхала медична сестра «Охматдиту» Ірина Шило. Жінка впевнена, для дітей такий відпочинок є дуже корисним.

Діти зізнаються, в Яремчі спробували багато смачних українських страв. Так і цього разу для гостей центру ветеран війни Роман Дорожівський приготував традиційне частування.

Наступними на оздоровлення та відпочинок реабілітаційний центр в яремчі планує прийняти дітей із різних областей України.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua