Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Верховинщині в Криворівнянському ліцеї відкрили оновлений кабінет географії. Відео

Новини

Сучасні умови для школярів у гірських районах. На Верховинщині в селі Гринява відкрили відремонтований ліцей. А в Криворівнянському ліцеї імені Михайла Грушевського провели перші уроки в оснащеному новітніми технологіями кабінеті географії. 

Відтепер дітлахи найвисокогірнішого району України мають змогу отримувати знання в не гірших умовах, аніж школярі з інших міст та містечок України. У Криворівнянському ліцеї імені Михайла Грушевського відкрили оновлений кабінет географії.

У цьому навчальному закладі навчається 257 учнів. Його директорка Лілія Стефурак каже, в ліцеї хотілось би змінити практично усе. Та нині, задля якісного освітнього процесу, важливо оновити хоча б найважливіше:

У Верховинській громаді працює 18 шкіл і ще 12 дитсадків. Начальниця відділу освіти Ірина Сумарук зізнається, найболючішим питанням залишається збереження існуючої мережі закладів освіти.

А у пріоритеті на найближчий час – перевести  котельні цих закладів на тверде паливо. Це, кажуть у відділі освіти, допоможе значно зекономити кошти громади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua