Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Верховинщині відпочивали діти з прифронтових територій. Відео

screenshot 6 6 - На Верховинщині відпочивали діти з прифронтових територій. Відео - rai.ua Новини

Під враженнями від відпочинку та краси українських Карпат. Дітлахи з прифронтової Сумщини повернулись з табору. Емоцій отримали чимало, адже для них організували походи в гори, дискотеки та різноманітні розваги.

Відпочинок дітей став можливим завдяки підтримці Міністерства закордонних справ Угорщини та генерального консульства Угорщини в місті Ужгород.  

“Фінансування взяло на себе міністерство зовнішньої економіки закордонних справ Угорщини. Ми впевнені і сподіваємось, що дуже успішно пройшла ця програма і діти отримали незабутні враження і змогли трошечки відволіктись від військової буденності.”

Цього разу на Верховинщині відпочили майже пів сотні дітей. Загалом у рамках цієї програми у таборі побували дві сотні дітлахів із Сумщини. Однак у планах доброчинців благодійного фонду «Чисті серцем» продовжувати цю співпрацю.

Окрім цієї програми, генеральне консульство Угорщини в Ужгороді організувало відпочинок для семи тисяч українських дітей із прифронтових регіонів за кордоном та у тилових областях України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua