Онлайн TV FM радіо FM пауза

На території Стриганецького кар’єру презентували будівництво нового комплексу з випалу вапна. Відео

Новини

У селі Довге на території Стриганецького кар’єру   презентували перший етап будівництва нового комплексу з випалу вапна. За словами  Ігоря Марчевського, реалізація амбітного інвестиційного проєкту з будівництва комплексу з випалу вапна за високими європейськими стандартами дозволить не лише виробляти продукцію найвищої якості для стратегічних галузей української економіки, а й створить нові робочі місця. 

Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук переконаний, такий інвестор був потрібний Прикарпаттю, адже це і наповнення бюджету, і нові робочі місця для громади.

Стриганецький кар’єр знаходиться на території Єзупільської  ТГ. Її голова, Ігор Лукашевич, каже, те, що у їхню громаду зайшов  великий інвестор  – це тільки позитив для громади.

 Національний виробник вапна, ГК «Галвапно», стане учасником пілотного проєкту «Офісу із залучення та підтримки інвестицій» та отримає «підтримку в процесі підготовки та реалізації» будівництва сучасного комплексу з випалу вапна. Новий закон «Про державну підтримку інвестиційних проектів із значними інвестиціями в Україні» сприятиме спрощенню бюрократичних процедур і полегшенню спілкування інвестора із владними структурами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua