Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті загинули двоє велосипедистів у різних ДТП

Новини

Дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув 31-річний велосипедист, сталася на Снятинщині, а ДТП, у якій нетверезий керманич вчинив наїзд на ще одного двоколісника та покинув місце події на Богородчанщині.

Вечером, 20 жовтня, в селі Пороги, Солотвинської територіальної громади, водій здійснив наїзд на велосипедиста та втік. Правоохоронці попередньо з’ясували, що невідомий водій, рухаючись автодорогою «Богородчани – Гута», виїхав на смугу зустрічного руху та вчинив наїзд на 57-річного велосипедиста. Останній рухався у зустрічному напрямку, своєю смугою руху. У результаті наїзду місцевий мешканець, отримав важкі тілесні ушкодження та помер, а керманич з місця події втік.

В ході розшуку, правоохоронці встановили, що до вчинення летальної аварії причетний 25-річний мешканець Солотвинської територіальної громади. Він керував автомобілем Audi А6. Водій був нетверезий. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Ще одна смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю велосипедиста трапилась в селі Тулуків, Снятинської територіальної громади. 54- річний водій, мешканець Чернівців, керуючи транспортним засобом Mercedes-Benz Actros, рухаючись у напрямку Коломиї, здійснив наїзд на 31-річного велосипедиста.

Потерпілий, мешканець Снятинської територіальної громади, загинув на місці події до приїзду медиків. У водія вантажівки відібрано кров для перевірки стану сп’яніння. Він був тверезий.За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального Кодексу України. Наразі призначено ряд експертиз, досудове розслідування триває.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua