Онлайн TV FM радіо FM пауза

Дві смертельні ДТП трапилися на Прикарпатті. Відео

Новини

Понад два десятки аварій. Стільки дорожньо-транспортних пригод трапилось на Прикарпатті за минулі вихідні. Є серед них й аварії з потерпілими. Без летальних випадків теж не обійшлось.

За минулі вихідні на Прикарпатті трапилось понад два десятки аварій. Серед них  й дві смертельні  ДТП. Перший випадок трапився в селі Вербилівці, що на Рогатинщині. Правоохоронці встановили, що 29-річний мешканець Івано-Франківська, керуючи автомобілем BMW X5, вчинив наїзд на 40-річну місцеву мешканку. Остання знаходилась на проїзній частині дороги.

Ще одна смертельна аварія трапилась в місті Долина. Тут 23-річний водій мотоцикла “Honda” з 18-річним пасажиром не обрав безпечну швидкість руху та виїхав на праве узбіччя і в кювет. Внаслідок отриманих травм їх госпіталізували до Долинської багатопрофільної лікарні.

Мали місце вихідними й аварії з потерпілими. Зокрема, в Івано-Франківську на вулиці Набережній зіткнулись два легкові автомобілі. Рятувальникам довелось «вирізати» травмованого водія з пошкодженого авто.  Ще одна аварія в обласному центрі трапилась на вулиці Миколайчука. Водій – 44-річний франківець, рухаючись заднім ходом прибудинковою територією, здійснив наїзд на 73-річну жінку. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в лікувальний заклад.

Загалом, зазначають правоохоронці, кількість ДТП нині зросла через збільшення темної пори доби та відсутність світловідбиваючих елементів у пішоходів.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua