Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті впроваджують комендантську годину: деталі. Відео

Новини

На Прикарпатті впроваджують комендантську годину. Відсьогодні з 22:00 до 8:00 забороняється перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень особи.

З 25 лютого на території Івано-Франківщини запроваджено комендантську годину.

Під час комендантської години варто лишатися вдома, а якщо пролунають сирени – спуститися в укриття. Також в області встановлені блок-пости. Поступово, каже мер, їх розгорнуть й навколо Івано-Франківської територіальної громади.

Очільник громади нагадує й про самотніх людей та людей з інвалідністю, яким ймовірно потрібна допомога у ліках чи харчах.

На залізничному вокзалі в Івано-Франківську створений центр координації дій. Він відчинений для допомоги потребуючим та потреб територіальної оборони.

Окрім того, мер просить не зачиняти сховища і не ставити замки на підвали. Схованок має бути відкритим та доступним за лічені секунди! Нагадуємо і про вимкнення освітлення після 23:00.

Наразі оголошена повна мобілізація. Звертатися необхідно до Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Жителів Опришівців, Крихівців, Чукалівки та Драгомирчан закликають тимчасово переїхати в інші райони міста та області. Стежте за офіційними сторінками та оперативно виконуйте вказівки.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua