Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті відкрили Центр рекрутингу української армії. Відео

Новини

Залучити до війська мотивованих людей і максимально ефективно визначити їх здібності. В Івано-Франківську на базі Центру надання адміністративних послуг запрацював Центр рекрутингу української армії. Він став першим в області. 

Представник міністерства оборони України Олексій Бежевець розповідає, тут громадяни можуть отримати інформаційно-консультативні послуги щодо служби в силах оборони. А за бажанням рекрутуватися на обрану військову частину та посаду:

«Наші рекрутерки пояснюють які є вакансії, які є частини, як з цією частиною звʼязатися».

Представник 102-ої бригади Микола Гуцуляк каже, рекрутингові центри – це добра ініціатива Міністерства оборони. Адже такий підхід до формування та наповнення мобілізаційного ресурсу – показує хороші результати:

«Ми налаштовуємо мобілізаційний процес винятково на залучення до наших військових організмів, винятково людей, які є мотивованими».

Потребує фахівців і державна прикордонна служба. Відтак старший офіцер 31-ого прикордонного загону В’ячеслав Онофрей впевнений, рекрутингові центри їх теж зможуть підсилити:

«Це сучасний зручний сервіс, який допоможе нам підшукати фахівців, який забезпечить і супровід і навчання».

Голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків додає, розташування центру рекрутингу української армії у ЦНАПі обрали не випадково. Адже тут завжди чимало відвідувачів. Крім того, до цього часу деякі бригади вже здійснювали тут свою діяльність та вели роз’яснювальну роботу.

«Ми вирішили, що саме тут має бути рекрутинговий центр. Зважаючи на те, що був офіційний лист від Міністерства оборони про те, що такі центри відкриваються по різних областях. Тому ми вирішили, що саме тут відкривається рекрутинговий центр»,- зазначає міський голова Івано-Франківської ТГ Руслан Марцінків.

Відкрито Центр рекрутингу української армії в ЦНАПі м.Івано-Франківська за адресою: Незалежності, 9.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua