Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті відбувся чемпіонат з фрі-файту до Дня Національної Гвардії України

Новини

На Прикарпатті відбувся відкритий чемпіонат з фрі-файту, присвячений Дню Національної Гвардії України. Змагання зібрали більше сотні спортсменів з Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей.

Більше сотні учасників, серед них – шестеро військовослужбовців з 50 полку нацгвардії України.

«Учасниками змагань є і представники нашого славетного полку. Хлопці будуть захищати честь і гідність на килимі»,- каже Вадим Ліневський, командир військової частини 1241 НГУ.

Доєднався до чемпіонату й нацгвардієць, Ілля Ляшенко. Хлопець розповідає, що він з дитинства любить спорт, тож з радістю погодився взяти участь в чемпіонаті:

«Це мої перші змагання з фрі-файту, мені випала така можливість і я погодився. Національна гвардія України популяризує спорт, заохочує всіх цивільних та військовослужбовців займатися спортом».

Такі чемпіонати залучатимуть молоде покоління до спортивного способу життя та популяризуватимуть фрі-файт як український варіант контактних єдиноборств, каже директор департаменту молодіжної політики та спорту, Віталій Матешко:

«Основна мета – це здоровий спосіб життя, друга мета – це виховання патріотичної молоді, які зможуть мати можливість дати відсіч будь-якому ворогу».

За результатами чемпіонату буде сформовано збірну команду Івано-Франківської області, яка відтак поїде на Чемпіонат України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua