Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті триває активна підготовка до нового навчального року. Відео

Новини

На очну форму навчання зможуть повернутись лише ті навчальні заклади, які мають спеціально обладнані укриття. Таких, каже очільниця Івано-Франківської області, майже 40%.

На облаштування сховищ у школах Прикарпаття виділено 20 мільйонів гривень. Та в області понад півсотні шкіл мати укриття фізично не можуть. В усіх інших навчальних закладах, наголошує головний освітянин Прикарпаття Віктор Кімакович, формат навчання – обиратимуть батьки школярів.

Окрім того, в Україні завершилась основна сесія мультипредметного тесту, яким цьогоріч замінили традиційне ЗНО. Іспит склали майже 8 тисяч прикарпатців. Кількість відмінників, розповідає керівник Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдан Томенчук, велика. Однак, й завдання для випускників були легші, ніж минулоріч.

У розрізі предметів – 147 найвищих оцінок отримали з української мови, 219 з історії України, 207 з математики. Виявили лише 2 порушення на Тлумаччині.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua