Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті трапилися дві масштабні пожежі. Відео

Новини

Дві пожежі виникли на Прикарпатті. Перша з них – на підприємстві в Богородчанській громаді. Також, в селі Микуличин загорілася лісова підстилка.

15 квітня до Прикарпатських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на підприємстві в Богородчанській громаді. Її загальна площа склала понад 600 метрів квадратних. До ліквідації вогню було залучено 38 вогнеборців та 12 спецавтомобілів.

«До місця події було направлено пожежно-рятувальні підрозділи, які прибувши встановили, що одноповерхова будівля складського приміщення повністю охоплена вогнем»,- зазначила Христина Перцович, речниця ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.

Ще одна масштабна пожежа виникла у лісі біля Микуличина, Яремчанської громади. Її площа становила 0,5 гектара. Повністю ліквідувати вогонь вдалося за 5 годин.

«Повідомлення поступило о 17:28. Від ДСНС працювали 7 рятувальників на двох пожежних автомобілів»,- розповіла Христина Перцович.

За порушення вимог законодавства і випалювання сухої рослинності передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua