Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті посадовців СБУ та поліції затримали на хабарі

Новини

За даними слідства, старший оперуповноважений Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області та один із посадовців слідчого відділу Національної поліції вимагали, а згодом одержали неправомірну вигоду за вчинення слідчих і процесуальних дій стосовно підозрюваного у кримінальних провадженнях за фактами незаконного зберігання та збуту наркотичних засобів – про це інформує Національне антикорупційне бюро України.

Йшлося про можливий вплив на суддів при зміні запобіжного заходу. За це правоохоронці вимагали 9 тис. доларів США, а також можливу зміну підслідності, яку «оцінили» у 15 тис. доларів.

Їх викрили «на гарячому» під час одержання чергового траншу неправомірної вигоди у 10 тис. доларів. Також з’ясувалось, що підозрюваний мав підкинути у заздалегідь визначене правоохоронцями місце у житлі його спільника психотропну речовину. В результаті цю особу мали незаконно притягнути до кримінальної відповідальності. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру. Також перевіряють причетність цих правоохоронців до вчинення інших злочинів, зокрема у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин. 

А яка ваша реакція?
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
4
+1
2
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua