Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті попрощаються із полеглим Героєм Святославом Кондратом

Новини

Прощання та Чин Поховання Святослава Кондрата відбудеться 21 липня 2023 року в місті Болехові о 11:30, вул. Коновальця, 71.

Козацька вдача та гаряче українське серце. Таким пам’ятатимуть одного із лідерів Івано-Франківського осередку “Карпатської Січі” Святослава Кондрата. Воїн поліг 20 червня під час штурмової операції на Південному фронті, прикриваючи відхід своєї бойової групи.

Свій шлях в націоналістичному русі він розпочав ще у підлітковому віці. Відтак, навчаючись в Івано-Франківську, у 17 років він став одним із засновників патріотичної організації «Карпатська Січ». Наприкінці 2016 Святослав пішов добровольцем в АТО. Повномасштабне вторгнення у 2022 хлопця застало у Польщі. Звідти він разом з друзями поспіхом повернувся, щоб захищати Україну.

Від початку великої війни Святослав Кондрат воював на чотирьох напрямках фронту. Він захищав Київщину, Херсонщину, Харківщину та Донеччину. Був командиром відділення управління мінометної батареї підрозділу “Карпатська Січ”. А коли війна перейшла в нову фазу, Святослав обрав для себе шлях штурмовика. 

Для Святослава люди: побратими та підлеглі – завжди були у пріоритеті. Ризикуючи та жертвуючи собою він намагався зберегти їхні життя і не допустити непродуманих дій.

Воїн до останньої миті боровся заради вільної та незалежної України, а після Перемоги – мріяв створити справжню українську сім’ю.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua