Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті поліцейські встановлюють обставини смертельної аварії. Відео

Новини

На Прикарпатті поліцейські встановлюють обставини смертельної аварії. Відомо, що вночі водійка легкового автомобіля під час руху в напрямку Бурштина не справилася з керуванням та допустила з’їзд на узбіччя дороги і влетіла у житловий будинок. В результаті у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, а 34-річний пасажир помер у Галицькій лікарні.

Смертельна аварія на Прикарпатті трапилась минулої ночі. А саме в селі Задністрянське Бурштинської територіальної громади. Поліцейські встановили, за кермом автомобіля “Мазда” була 29-річна мешканка цієї ж громади. І, рухаючись дорогою сполученням Н-09 «Мукачево-Львів», вона не обрала безпечної швидкості руху. А тому  не впоралась із керуванням та виїхала на узбіччя дороги.

У результаті ДТП 34-річний пасажир легковика, мешканець Бурштина, помер від отриманих травм помер у лікарні, водійка отримала тяжкі тілесні ушкодження. а у власників будинку, в який втетіла жінка – дірка у стіні.

Ще одна масштабна ДТП цієї ночі трапилась в Івано-Франківську. А саме на перетині вулиць Тичини та Північний Бульвар.

За попередньою інформацією, 55-річний водій “Volkswagen Transporter”, рухаючись по вулиці Тичини не дав дорогу автомобілю “Porsche”, який рухався по головній дорозі.  У результаті зіткнення  “Porsche”, яким керувала 21-річна жінка, та в салоні якого було двоє малих дітей, відкинуло на зустрічний тротуар.  Серйозних травм ніхто з учасників ДТП не отримав.  А на водія “Volkswagen” винесли постанову за їзду без усіх необхідних документів та протокол за вчинення ДТП.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua