Впродовж 2013 року обласною дегустаційною комісією ДП «Івано-Франківськстандартметрологія» було допущено до виробництва 78 зразків нової харчової продукції cеред яких соки, чаї, печериці.
Так фахівцями, оцінювались соки яблучні натуральні купажовані прямого віджиму, фіточаї з лікарських рослин, води питні, напої розчинні та нерозчинні дієтичні, ікра білкова, печериці консервовані, топінги пастерізовані в асортименті тощо.
Як зазначають у прес-службі ДП «Івано-Франківськстандартметрологія», особливу увагу дегустаційна комісія приділяла не лише органолептичним характеристикам, а й дотриманню підприємцями рецептурних норм, технологічних інструкцій, вимог нормативної документації щодо повноти споживчого маркування і його доступності для розуміння споживачами, наявності інформації щодо вмісту ГМО, умов зберігання та реалізації, які б забезпечували збереження властивостей не тільки сировини, а й вже готової продукції тощо, інформує Агравері.
На Прикарпатті почали випускати 78 нових продуктів харчування
А яка ваша реакція?
+1
+1
+1
+1
+1
+1
+1