Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті людей незаконно утримували в “реабілітаційних центрах”: організаторів судитимуть

Новини

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 13 учасників організованої групи за фактами незаконного позбавлення волі та викрадення людей, що спричинили тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 146 КК України).

Про це пише РАІ з посиланням на прокуратуру Івано-Франківської області.

За даними слідства, вказані громадяни впродовж 2017-2020 років систематично викрадали людей, незаконно їх позбавляли волі та насильно утримували у так званих «реабілітаційних центрах»  на території м. Івано-Франківська й Тисменицького району Івано-Франківської області, створюючи видимість надання допомоги і лікування від наркотичної та алкогольної залежності.

“Досудове розслідування під процесуальним керівництвом обласної прокуратури здійснювали працівники СУ ГУ Нацполіції в області”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляло РАІ, у селi Коршiв на Коломийщинi група осiб розрахувалася у магазинi фальшивими грошима i втекли на автомобiлi з мiсця злочину. Полiцейськi оперативно затримали двох пiдозрюваних, а в їх транспортному засобi виявили фальшивi грошi. Інших зловмисникiв – розшукують.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
rai.ua