Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті діє соціальний проєкт «Турбота про родину Героя». Відео

turbota - На Прикарпатті діє соціальний проєкт «Турбота про родину Героя». Відео - rai.ua Новини

Проєкт «Турбота про родину Героя» має на меті залучити до оздоровлення та відпочинку сім’ї полеглих воїнів. Цьогоріч його масштабували та впровадили нові напрямки.

«Ми плануємо започаткувати нові напрями – екскурсійні тури вихідного дня та пішохідні походи в гори. Також, будемо залучати наші структурні департамети відповідно до напрямків – культура, музеї, театр, спортивні та освітні заходи»,– розповів Олександр Зрайко, директор департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад ОДА.

Такі заходи сприятимуть емоційному перезавантаженню дітей та дорослих, які через війну втратили найрідніших, каже начальник відділу міністерства у справах ветеранів, Володимир Веркалець.

«Ми бачимо і відчуваємо те, що кожна родина хоче тієї турботи та уваги, щоб про них та їхніх рідних не було забуто. Тому ми зрозуміли, що нам треба цей проєкт продовжити та розширити»,- продовжує Володимир Веркалець.

Торік у межах проєкту «Турбота про родину героя» було охоплено оздоровленням та відпочинком понад 250 дітей загиблих захисників.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua