Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті діятиме Програма моніторингу якості повітря. Відео

Новини

Задля покращення стану повітряного басейну та умов для життя людей. Вже цьогоріч в області, й до 2025-го року, діятиме Програма державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря зони «Івано-Франківська».

Відповідний проєкт рішення нині обговорили на засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій. Тут підняли чимало важливих й інших рішень щодо екології нашого краю, які вже наступної сесії мають розглянути і затвердити депутати облради.

Обласні чиновники взялися за впровадження на території Прикарпаття державної програми, яка дозволить  детально вивчати якість атмосферного повітря.  Та спершу винесли це питання на засідання постійної комісії облради  з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій. За словами головного еколога області Андрія Пліхтяка, задля виявлення забруднень в області мають намір створити спеціальн станції контролю якості атмосферного повітря.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua