Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті безвісти зникла 47-річна жінка. Фото

Новини

Галицькі правоохоронці звертаються до небайдужих громадян допомогти у пошуках безвісти зниклої Гаврилишин Наталії Василівни, 1974 року народження, мешканки села Яблунів, Галицького району.

12 лютого із заявою до поліції звернулась мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила, що цього ж дня її мати виїхала з Рожнятівського району до місця свого проживання, однак додому не прибула. Крім того, заявниця вказала, що в телефонному режимі розшукувана сказала, що йде дорогою додому, оскільки через погодні умови будь-який транспорт не їздить, після чого з нею зв’язок обірвався.

Прикмети розшукуваної: зріст близько 165 см, повної тіло будови, темно-русе із сивиною, коротке волосся, очі голубого кольору, на животі має шрам від кесаревого розтину.

Жінка була одягнута в джинси темно-синього кольору, плащ сірого кольору, взуття «уги» чорного кольору.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 з позначкою «безвісти зникла» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліція Прикарпаття звертається до громадян, які володіють інформацією про місце перебування розшукуваної, зображеної на фото прохання повідомити до Галицького відділення поліції за тел: (03435) 2-14-62, 0679592206 або “102”. 

Возможно, это изображение (один или несколько человек)
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua