Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикапаття завітала делегація міжнародної неурядової організації «HWPL» зі США. Відео

Новини

Меморандуми про взаєморозуміння з Джозефом Сонгом, директором філії HWPL у Вашингтоні підписали П’ядицький сільський голова, Гайдейчук Петро, та директор П’ядицького ліцею ім. Степана Мельничука, Костюк Віталій. Делегація міжнародної миротворчої організації приїхала зі США і відвідала населений пункт на Коломийщині в рамках миротворчої поїздки в Україну. 

В П’ядицькій сільській раді відбулася Церемонія підписання Меморандуму про взаєморозуміння щодо всебічної співпраці з організацією. Одразу після підписання документу делегація передала продуктові набори дітям, які втратили батьків на війні. А мати загиблого воїна закликала всіх захистити Україну від агресора.

Очільник громади зазначив, що вони часто співпрацюють із міжнародними організаціями і запевнив, що ця співпраця надалі набиратиме обертів.

Також гості з-за океану відвідали П’ядицький ліцей. Адже тут вже понад 2 роки проводять уроки миру. Результатом зустрічі стало підписанння Меморандуму про розширення освіти за мир. 

Після візиту на Коломийщину делегація плануює до середини січня зустрітися з представниками різних верств суспільства в Івано-Франківську, Луцьку, Києві та інших містах, щоб розвинути можливості залучення інструментів міжнародного права у подоланні війни в Україні та розширити освіту миру. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua