Онлайн TV FM радіо FM пауза

На підприємстві «Івано-Франківськводоекотехпром» готуються до похолодань. Відео

Новини

На дворі – літо, а комунальники активно готуються до осінньо-зимового періоду. Зокрема, й на підприємстві «Івано-Франківськводоекотехпром». Також, тут виконують роботи для забезпечення резервування джерел електричної енергії у разі їх пошкодження чи руйнування. Усе для того, щоб мешканці не залишились без води.

Для того, щоб в осінньо-зимовий період виникало менше проблем. У комунальних підприємствах триває підготовка до похолодань.

Найбільша проблема, каже очільник підприємства Віталій Савенко, це відключення електроенергії. Відтак, нині тривають роботи для забезпечення водопостачання мешканців міста у випадку знеструмлень.

А за допомогою генераторів вдасться очищувати воду.

Також у місті запроваджено ініціативу, яка забезпечить мешканців доступом до води у випадку тривалої відсутності електропостачання. Завдяки встановленню спеціальних колонок, жителі зможуть отримувати питну воду навіть під час відключень світла. Колонки будуть розташовані в різних районах Івано-Франківська, щоб максимально полегшити доступ до води для всіх мешканців. Частина – вже встановлені, а нині проводяться обстеження місць для встановлення нових колонок.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua