Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Косівщині під колеса мікроавтобуса потрапила малолітня пішохідка

Новини

29 квітня, близько 19:40 надійшло повідомлення до косівських поліцейських про ДТП з травмованою дівчинкою. На місці поліцейські з’ясували, що аварія трапилась у селі Яворів, Косівського району.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області:

«З початку року на території області зареєстровано 57 дорожньо-транспортних пригод за участю неповнолітніх, в яких 1 дитина загинула та 69 – отримали травми. Серед травмованих: 17 пішоходів, 1 велосипедист та 38 дітей пасажирів».

40-річний керманич мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter», мешканець громади, у межах вказаного населеного пункту вчинив наїзд на дівчинку-пішохода. Дитина раптово вибігла на автомобільну дорогу із-за маршрутного автобуса, який здійснював висадку пасажирів.

В результаті ДТП 12-річну потерпілу, місцеву мешканку, доставлено в лікарню.

Водія перевірено на факт вживання алкоголю. Результат тверезий.

За цим фактом слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція Прикарпаття звертається до батьків з проханням нагадати дітям про необхідність дотримання Правил дорожнього руху:

  • пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах;
  • перед виходом на проїзну частину з-за перешкоди необхідно впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються;
  • забороняється раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід.
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua