Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Коломийщині затримали вантажівки із незаконно зрубаною деревиною. Фото

Новини

Два вантажних автомобіля, водії яких транспортували деревину без належних дозвільних документів, викрили працівники обласного управління стратегічних розслідувань в селищі Отинія Коломийського району.

Про це пише РАІ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Так, 13 травня два транспортних засоби з причепами марки «Камаз» та «Renault Magnum», під керуванням 53-річного франківця та 50-річного мешканця Отинійської територіальної громади перевозили 30 метрів кубічних лісодеревини породи «Дуб» без належних документів.

На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Коломийського районного відділу поліції для документування правопорушення.Слідчі поліції здійснили огляд транспортних засобів та вантажу, зробили заміри деревини для встановлення суми завданих збитків.

В ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили, що незаконно зрубану деревину чоловіки перевозять з одного із лісництв Делятинського лісового господарства. Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучениі транспортні засоби і вантаж.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Як повідомляло РАІ, поліцейські Верховинщини виявили транспортні засоби із незаконно зрубаною деревиною, а також погрузку деревини неподалік місця вчинення злочину.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
rai.ua