Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Коломийщині селяни перекрили дорогу через горе-ремонт. Відео

Новини

«Робіть, але якісно!» – саме з такими вимогами до дорожників звернулися мешканці П’ядиків Коломийського району. З понеділка тут почали ремонт дороги, але те, що побачили люди, обурило їх. Кажуть, косівська компанія здійснює ремонт вкрай неякісно. Тому люди перекрили дорогу.

А роблять це на дорозі Коломия-Лука. Вона пролягає територією Коломийщини. Те, що сталося зі шляхом за останні 5 років, місцеві називають проваллям. Тай дійсно тут не проїхати і не пройти. Стукали п’ядиківчани і у двері високих кабінетів, але марно. І ось нарешті дочекалися. Та тепер вже й не знають, чи дякувати дорожникам, чи самим братися за роботу.

Голова місцевої ради Петро Гайдейчук каже, що він вже витоптав дорогу до керівників дорожніх служб Прикарпаття. Добився замість капітального ремонту хоча б ямкового. Місцеві вирішили допомагати хто чим може. Однак те, що побачили, їх вразило.

Керівництво косівської фірми спочатку відмовилося від спілкування. Але потім приїхало до П’ядиків разом із представниками “Доріг Прикарпаття”. Недоліки пообіцяли усунути і ремонт закінчити у найкоротші терміни.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua