Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Коломийщині проводять профілактичні рейди через початок опалювального сезону. Відео

опалювальний сезон Новини

В області триває профілактична робота щодо запобігання виникнення пожеж та надзвичайний ситуацій у житловому секторі. Такі рейди спільно проводять представники ДСНС, поліції, газового господарства та органів місцевого самоврядування. Всі разом мають на меті нагадати людям правила пожежної безпеки під час опалювального сезону.

Профілактичні заходи напередодні опалювального сезону на Коломийщині проводять щорічно. Рятувальники кажуть, що така інформаційна робота з населенням дає можливість попередити пожежі та забезпечити безпеку громадян у їхніх домівках.

Рятувальники розпочинають профілактичний огляд із господарства Ганни Семенівної. Вона уважно слухає рекомендації фахівців та зазначає, що постійно контролює роботу опалювальних приладів.

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають мешканців сіл і міст Коломийщини, що дотримання елементарних правил протипожежної безпеки може врятувати життя та майно.

Зі слів фахівців, у жовтні на Коломийщині було зафіксовано два випадки пожеж із летальними наслідками. До того ж у місті та районі трапились випадки вибухів газу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua