Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Коломийщині перевірили, чи готові школи до початку навчального року. Відео

Новини

На Коломийщині перевіряють готовність освітніх закладів до початку навчального року. Ліцеї та гімназії відвідують представники Держпродспоживслужби, а також керівники району та громад. Така перевірка побувала і в П’ядиках, де неодноразово поступали скарги на приміщення харчоблоку.

П’ядицький ліцей – один із найдовших довгобудів Прикарпаття. Тут і досі є проблема – відсутність нормальної їдальні. Дітлахи поміж себе називають стару будівлю “Хатинкою бабки Йожки”. У громаді кажуть, що вже втомилися стукати до чиновників. Однак ті, запевняють, роблять все, аби новий харчоблок якомога скоріше запрацював. 

Ліцей  власним коштом підтримує стареньку їдальню. А працівники запевняють – готові перейти до нових стандартів харчування вже із 1 вересня.

Директор навчального закладу Віталій Костюк зазначив, що вони вже закупили увесь інвентар до нового харчоблоку, не вистачає лиш самого харчоблоку. Тож наразі дітей годуватимуть в старому приміщенні.

Директор показав членам комісії також і оновлені класи та коридори ліцею. Запросив керівництво громади докластися до повного завершення ремонту спортзалу. А ще запевнив, що до 1 вересня  80% вчителів закладу будуть провакциновані.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua