Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Калущині у ДТП загинув 19-річний мотоцикліст, інший водій — у лікарні. Відео

Новини

На Калущині у ДТП загинув 19-річний мотоцикліст, інший водій — у лікарні. Також прикарпатські поліцейські розслідують смертельну аварію, яка трапилась вихідними на дорозі сполученням «Івано-Франківськ – Надвірна» та автотрощу на дорозі сполученням Н-09 «Мукачево-Львів». А ще з’явилися подробиці з аварії, в якій постраждали шестеро рятувальників.

 Двоє загиблих та троє потерпілих: це все наслідки  автотрощі, що трапилась  на автошляху Н-09 «Мукачево-Львів».

Також стали відомі деякі подробиці аварії у Вигоді. Там  перекинувся пожежний автомобіль. Постраждали шестеро рятувальників. Надзвичайники 10-ї пожежної частини з міста Долина їхали гасити пожежу легкового автомобіля у село Пшеничники Калуського району. Медики кажуть – всі пацієнти перебувають у стані середньої важкості.

Ще одна смертельна аварія трапилася вночі на  Калущині, на дорозі національного значення «Стрий-Чернівці-Мамалига» внаслідок виїзду легковика на зустрічну смугу загинув мотоцикліст з Рожнятівщини, а  водія автівки Volkswagen Caddy  госпіталізували у долинську лікарню. Наразі правоохоронцями встановлено, що 49-річний водій автомобіля виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнулася з мотоциклом. Причини аварії ще встановлюють  слідчі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua