Онлайн TV FM радіо FM пауза

Що відомо про ракетну атаку на Прикарпаття 22 березня. Фото

Новини

Сьогодні, 22 березня, ворог випустив по Україні понад 150 повітряних цілей. За даними Повітряних Сил, оборонці знищили 92 з них, зокрема, 55 «шахедів» та 37 ракет. Масованого удару зазнала й Івано-Франківщина. Атакували один із об’єктів критичної інфраструктури.

Про це повідомляє Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА  та Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

22 березня о 03:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на одному із об’єктів критичної інфраструктури області. До місця виклику було направлено сили та засоби за 5 рангом виклику,а також розгорнуто пересувний Пункт управління.

Площа займання на 8-ми осередках складала близько 900 м.кв. О 08:48 пожежу було локалізовано, а о 10:06 -ліквідовано. За попередньою інформацією, на місці події травмовано 2 осіб. До ліквідації пожежі було залучено 169 чоловік особового складу та 56 одиниць техніки, та пересувний Пункт управління ГУ ДСНС в області.

«Слова вдячності усім службами – рятувальникам, медикам та поліції, які оперативно спрацювали при ліквідації наслідків повітряних атак. А також нашим силам ППО, які стоять на захисті неба і роблять все можливе, щоби відбити атаки ворога»,- зазначила Світлана Онищук.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua