Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Івано-Франківщині внаслідок ДТП травмовано троє осіб. Фото

Новини

На Івано-Франківщині внаслідок дорожньо-транспортних пригод травмовано троє осіб, з них одна дитина – правоохоронці встановлюють обставини події. Автопригоди з травмованими мали місце на Калущині та в обласному центрі.

Про це йдеться на сайті ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Перша аварія сталася 23 травня у селі Кудлатівка, що у Калуському районі. 

Відомо, що керманичка автомобіля «Мерседес Бенц», 1963 р.н., жителька району, рухаючись по автодорозі Т-0910 сполученням Калуш-Бурштин, не впоралась із керування та допустила зіткнення з бетонною конструкцією моста. 

Внаслідок ДТП водійка та її пасажир – 2014 року народження, отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу. 

Наступна аварія відбулась цього ж дня близько 13:30 по вулиці Дністровська, що в Івано-Франківську. 

На місці ДТП слідчі з’ясували, що 38-річна керманичка «Chevrolet Captiva», місцева мешканка, здійснила наїзд жінку-пішохода. Остання рухалась в зустрічному напрямку із правого боку відносно руху автомобіля.

У результаті ДТП до лікарні доставлено потерпілу. Йдеться про франківку, 1965 року народження. 

Водійку перевірено на стан алкогольного сп’яніння. Відповідно до висновку – твереза.

В обох випадках слідчі розпочали кримінальні провадження ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

️Правоохоронці закликають водіїв та пішоходів не порушувати Правила дорожнього руху і не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua