Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Донеччині робота органів влади повністю паралізована у трьох містах і двох районах

Робота органів місцевої влади в ряді міст Донецької області повністю паралізована. Про це повідомляє прес-служба обласної державної адміністрації.

“У даний час повністю паралізована робота органів місцевої влади в Красноармійську, Маріуполі, Слов’янську, Червоноармійському та Слов’янському районах. Частково не працюють виконкоми Дзержинська, Костянтинівки, Червоного Лиману”, – наголошується в повідомленні.

Крім того, в обладміністрації повідомили, що в Дебальцеве, Єнакієве, Ясинуватій, Авдіївці, Волновасі, Новоазовську 11 травня пройшов територіальний опитування громадян з питань приєднання до Дніпропетровської області. “Всього працювали більше 40 виборчих дільниць, також діяли пересувні урни для голосування. Результати опитування, проведеного в регіоні, очікуються”, – підкреслили в прес-службі.

Крім того, напруженою залишається ситуація в Донецьку, Дзержинську, Горлівці, Єнакієвому, Костянтинівці, Краматорську, Красноармійську, Красному Лимані, Маріуполі, Слов’янську та Слов’янському районі, відзначили в обладміністрації.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua