Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Донеччині помер у лікарні підрізаний молодик, який не дозволив нахабі образити дівчину

У Красноармійський МВ з міської лікарні надійшло повідомлення про те, що до них поступила молода людина з ножовим пораненням в області печінки. Вжитими заходами протягом кількох годин підозрюваний у вчиненні цього злочину був затриманий співробітниками міліції.

– Подія сталася в одному з міських кафе, де потерпілий відпочивав з друзями, – розповідає начальник Красноармійського МВ Віталій Полях. – В розважальний заклад зайшов чоловік і спробував познайомитися з дівчиною, яка знаходилася в тій же компанії, що і хлопець. У відповідь дістав відмову. До того ж, між ним та парубками виникла словесна перепалка. Після цього “візитер” покинув заклад. Через деякий час він повернувся з ножем і наніс кривдникові ножове поранення, в результаті якого 21 – річний парубок помер в лікарні.

Упродовж кількох годин підозрюваний був затриманий. Ним виявився 38-річний раніше не судимий громадянин іншої країни, який має вид на проживання в Україні. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України – “Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого”, що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Фігурантові обраний запобіжний захід у вигляді арешту.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua