Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Дністрі тривають пошуки дівчинки, яка зникла під водою

Новини

Станом на 18 липня тіло дівчинки так і не знайшли. На місці події працюють рятувальники гірського пошуково-рятувального відділення міста Івано-Франківська, водолази Групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення, гірські пошуково-рятувальні відділення міста Івано-Франківська та смт. Вигода, а також місці працює психолог та мобільно-оперативна група другого ДПРЗ.

Протягом 17 липня рятувальники здійснили обстеження водойми вниз по течії на відрізку 14 кілометрів. Також за допомогою човна перевірили поверхню водойми на відстані 20 км., за допомогою дрону проведено обстеження русла річки довжиною 15 км. Водолазами проведено обстеження дна річки протяжністю 2 км.

Також рятувальники встановили пост на річці Дністер в місті Галич, де залучено 3 водолаза Галицької рятувально-водолазної станції.

Нагадаємо, що подія трапилася 16 липня в селі Козари Букачівецької ТГ, де під час відпочинку на річці Дністер, дівчинка 2010 року народження стрибнула з берега та зникла з поля зору.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua