Онлайн TV FM радіо FM пауза

На черговому засіданні Коломийської міської ради вирішували долю шостого ліцею. Відео

Новини

Він має стати підрозділом опорного ліцею №9, як і гімназія №10. Однак і колектив, і вчителі, і школярі не задоволені процесом приєднання. Загалом на сесії левову частку приділили освітньому питанню громади.

Коломия готується до офлайн навчання із першого вересня. Тому на засіданні сесії відзначили кращих випускників 2021\22 навчальних років. Серед них Микола Гнатюк – кращий випускник року. Він певен, що запорука його успіху у спільних діях товаришів, вчителів та батьків.

А опісля депутати взялися за освітянську реформу. Згідно неї 6 ліцей повинен стати підрозділом 9-го. Директорка навчального закладу зізнається, що всю інформацію щодо цього питання отримала із інтернету, а тому мала чимало запитань до влади. Перше чому її виключили зі складу ліквідаційної комісії.

Також очільниця 6 ліцею розповіла, що ще у квітні управління освіти видало наказ, щодо оптимізації закладів освіти. Згідно документів цей навчальний заклад та деякі інші мали б повідомити своїх працівників про можливе звільнення. Тож очільниця звернулася до депутатів не підтримувати хибних рішень, щодо реорганцізації ліцею. Депутати таке рішення не підтримали.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua