Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Богородчанах зменшилась кількість хворих на COVID-19: лікарню переводять у звичний режим роботи

Новини

У Богородчанах зменшують кількість ліжкомісць для пацієнтів з коронавірусною хворобою і поступово готуються до повного переведення центральної районної лікарні у формат багатопрофільної лікарні.

Про це повідомив голова Богородчанської ТГ Ростислав Заремба у Facebook. Нагадаємо, довгий час на Богородчанщині трималась висока захворюваність на Covid-19, тому лікарню було переведено в режим ковід-госпіталя. Але наразі ситуація стабілізувалась.

“Станом на 22 квітня у Богородчанській центральній лікарні селищної ради перебуває 22 хворих на коронавірусну інфекцію (на піку захворюваності перебувало 234 у стаціонарі і 18 у мобільному госпіталі). У зв‘язку з цим прийнято рішення про поступове повернення до режиму роботи у форматі багатопрофільної лікарні. З 23 квітня першочергово відновлюємо роботу пологового, хірургічного та неврологічного відділень. Подальші рішення будуть залежати від рівня захворюваності, тому наполегливо прошу дотримуватися карантинних обмежень під час Великодніх свят!” – відзначив Заремба.

Як повідомляло РАІ, Калуська районна рада готова передати свою частку статутного капіталу комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад Івано-Франківської області» у комунальну власність міській територіальній громаді.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
rai.ua