Онлайн TV FM радіо FM пауза

Калуська районна лікарня може повністю перейти громаді міста. Відео

Новини

Калуська районна рада готова передати свою частку статутного капіталу комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад Івано-Франківської області» у комунальну власність міській територіальній громаді.

Калуська районна рада підготувала угоду про взаємодію та партнерство в галузі охорони здоров’я між Калуською районною радою та територіальними громадами Калуського району щодо надання доступних і якісних медичних послуг для мешканців Калуського району у Калуській ЦРЛ, що на Медичній, 6.

“Районна рада передає приміщення і установу Калуській міській раді, а також ту частку, яка належить їй на сьогодні, а відповідно міська рада забезпечує однаковий доступ, однаковий рівень обслуговування для всіх жителів Калуського району”, – повідомив Михайло Лаврів, голова Калуської районної ради.

У процесі партнерства Калуська міська і Калуська районна ради зобов’язуються будувати свої взаємовідносини на принципах законності, добровільності, рівноправності, прозорості та відкритості. Тепер угоду повинні погодити депутати Калуської районної ради. Чергова сесія відбудеться 23 квітня.

Деталі – у сюжеті:

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua