Онлайн TV FM радіо FM пауза

Запрацював модернізовий ЦНАП у Калуші. Відео

Новини

Калуш у числі 150 громад України отримав допомогу у створенні належних центрів надання адміністративних послуг за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». За кошти міського бюджету зроблено капітальний ремонт, а за кошти Програми закупили меблі та обладнання.

Центр надання адміністративних послуг у Калуші діє восьмий рік, за цей час кількість послуг, які тут надають, зросла до 193.

У квітні 2019 року команда напрямку з поліпшення якості адміністративних послуг програми «U-LEAD з Європою» оголосила четвертий раунд відбору громад для надання допомоги в модернізації та створенні ЦНАПів. Проєкт калушан успішно його пройшов. Тепер це – сучасний модернізований центр, де мешканці громади за принципом єдиного офісу отримуватимуть найнеобхідніші послуги.

“Нашими попередниками ще в минулому році був зроблений ремонт на 1,5 млн гривень, це була умова участі співфінансування. І більш як на 13 млн гривень нам надано техніки, програмного забезпечення як для центрального офісу, так і для 5 офісів віддалених робочих місць у селах, меблі. Все те, щоб модернізувати ЦНАП, зробити його більш сучасним, більш приємним для людей”, – поділився Олег Савка, керуючий справами виконавчого комітету.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua