Онлайн TV FM радіо FM пауза

Міська аварійно-рятувальна служба: за перші півроку здійснили понад чотири сотні виїздів. Відео

Новини

Допомагають ліквідовувати пожежі, виловлюють плазунів та рятують тварин, а ще борються з борщівником. На традиційному брифінгу у голови Івано-Франківської громади розповіли про роботу Міської аварійно-рятувальної служби.

Попри те, що частина працівників у лавах Збройних сил України на різних напрямках фронту – ті, що залишились сумлінно виконують свої обов’язки. Йдеться, про Івано-Франківську міську аварійно-рятувальну службу. За перші півроку марсіани здійснили понад чотири сотні виїздів.

«На чергуванні знаходиться чотири одиниці техніки – це пожежний автомобіль «MAN», який нам передали з Німеччини, він забезпечує велику проходимість на пожежах. Також є простенька автоцистерна АЦ – 40, яка залучається на гасіння сухостою», – розповідає Андрій Семянчук, в.о. директора КУ «Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба».

Саме пожежі в екосистемах – найбільш актуальна нині проблема. Виклики щодо цих загорянь почались ще у лютому і тривають досі.

«Найбільше пожеж виникає в нічний період, мешканці спалюють суху траву. Мешканці не контролюють це спалення, хоча це заборонено. Загинули звірі», -зазначає Андрій Семянчук, в.о. директора КУ «Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба».

Крім того, міська аварійно рятувальна служба бореться з борщівником. Це триває від квітня, а основна проблема – це приватні ділянки, власники яких їх не обробляють.

Головне зображення: https://kyivcity.gov.ua/img/item/457007/imgbig.jpg

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua