Онлайн TV FM радіо FM пауза

Міліція затримала підозрюваного у вбивстві журналіста

Правоохоронці 21 березня затримали першого підозрюваного у вбивстві журналіста “Вістей” В’ячеслава Веремія. Про це розповів адвокат сім’ї В’ячеслава – Іван Безносенко.

«Слідчо-оперативна група разом з бійцями «Сокола» затримала одного з активних учасників збройного нічного нападу 18 лютого на перехресті вулиць Володимирської та Великої Житомирської на автомобілі «Шкода», в якому знаходилися журналіст «​​Вістей» В’ячеслав Веремій і співробітник видання Олексій. Під час нападу було скоєно умисне вбивство журналіста. Наразі затриманому інкримінують умисне вбивство, вчинене з хуліганських мотивів за попередньою змовою, а також замах на вбивство співробітника газети і таксиста», – повідомив Безносенко.

Як відомо, журналіста В’ячеслава Веремія жорстоко побили і завдали смертельного поранення в ніч з 18 на 19 лютого у центрі Києві. Він повертався додому з роботи на таксі близько півночі.

Видання повідомляє, що таксі, в якому їхав Веремій, закидали світло-шумовими гранатами, пасажирів витягли і почали бити металевими палицями. Коли журналіст вирвався, йому вистрілили в спину. Поранення було смертельним, лікарі швидкої допомоги кілька годин боролися за його життя, але не змогли врятувати. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua