Онлайн TV FM радіо FM пауза

Медведєв заговорив про громадянську війну в Україні

Прем’єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв поговорив про “українську трагедію” та її витоки. Про це він написав у своєму Facebook. “В Україні знову пролилася кров. Країна в передчутті громадянської війни. Це дуже сумно”, – зазначив Медведєв.

За його твердженням, “причина української трагедії в тому, що законна влада навіть не намагалася зберегти правопорядок у регіонах країни, коли там почалися захоплення адміністративних установ”. “Тому таку владу помножили на нуль. А нелегітимні правителі, навпаки, сподіваються відновити той порядок, який вони самі цинічно попрали, прийшовши до влади в результаті збройного заколоту. І наступають на свої ж граблі”, – заявив Медведєв.

Дія породила протидію. Державний злочин (переворот у Києві) – народні протести в регіонах. Ланцюгова реакція подій. Політичних і економічних”, – запевняє він. Медведєв запевняє, що йому “шкода людей, які стали заручниками бездарних політиків, яких вони не обирали, і безвідповідальних радикалів, які замінили собою поліцію й армію”.

“Порожнечу влади заповнив хаос. Але немає лиха без добра. Тепер багатьом людям стали зрозумілі справжні наміри осіб, які захопили владу в Києві. А отже – стало видно шлях до справедливого суспільства”, – написав російський прем’єр, зазначивши, що він полягає в тому, щоб народ міг сам обирати свою долю. Як повідомлялося раніше, Росія лякає Україну “жорсткими заходами” у разі вступу в ЄС та виходу з СНД. В РФ заявили, що захищатимуть своїх агровиробників в рамках СОТ у випадку виходу України із СНД.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua