Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Івано-Франківську Михайло Мазур презентував власну фотовиставку. Відео

Культура

Журналіст та фотограф Михайло Мазур, презентував фотовиставку «У горах моє серце», про красу та традиції гуцульщини. Всі бажаючі мали можливість оглянути близько шістдесяти робіт.

Автор фото родом із Рогатинського району, каже, що вже не один рік любить мандрувати Карпатами та давно закохався в цей край і людей.

«На цих фотографіях можна побачити не тільки природу, але й портрети гуцулів. Я закоханий в цих шанованих людей – в їх розум та людські якості. Половина цих фото, то є герої моїх журналістських публікацій»,- ділиться Михайло Мазур, член національної спілки краєзнавців України, член НСЖУ.

Перша презентація цієї фотовиставки відбулася у Верховині, музеї Гуцульщини. Там автор побував на багатьох урочистостях та святах, де черпав натхнення для майбутніх кадрів.

«Я люблю вийняти такі моменти – психологічні, стан людської душі, передати це через фотоапарат. Подивитися у вічко і побачити журбу, радість та сум»,- продовжує автор.

На виставці було представлено близько шістдесяти фото, які презентували вже у Коломиї, Чернівцях та Тернополі. А найближчим часом автор покаже свої роботи у реабілітаційному центрі для поранених військових у Львові.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua