Онлайн TV FM радіо FM пауза

Троє прикарпатців пройшли до півфіналу шоу “Голос країни”

Культура

11 квiтня пройшов перший прямий ефiр 11 сезону “Голосу країни”. Учасникiв у кожнiй командi залишилось всього 5, тому кожен з них робив все, аби пройти у пiвфiнал.

Вперше в історії українського “Голосу країни” у прямі ефіри повернули по одному учаснику в кожну команду. За результатами голосування глядачів, зокрема, до шоу повернувся і франківець Сергій Лазановський.

Так, Лазановський закривав виступи команди DOROFEEVA. І хоч хлопець не досконало заспівав в 11 випуску, люди вирішили дати йому другий шанс на “Голосі країни 11”. Тому саме глядачам і своїй родині Сергій вирішив присвятити виступ. Глядачі найбільше голосів віддали Сергію Лазановському, вдруге врятувавши його від виходу з “Голосу країни 11”. DOROFEEVA обрала Іллю Ніколаєнка.

Першим команду Монатіка представив блогер, студент Університету Короля Данила Тьома Паучек. Хлопець власним прикладом хоче довести всім: “Мріяти не шкідливо”. Хлопець пройшов до півфіналу.

Боротьбу за місце у півфіналі також продовжила Катерина Гладій з Бурштина. Дівчина добре відома глядачам, адже після того, як у двобоях вона ледь не покинула шоу, вірить: їй до снаги дійти до останнього ефіру. Катерина Гладій виконала пісню гурту “Океан Ельзи” – “Вище неба”. Ліричний трек у супроводі хореографічної постановки заворожив суддів.

Як повідомляло РАІ, українська спiвачка Тiна Кароль презентувала перформанс у доповненiй реальностi та запустила челлендж. Додаток Tina Karol спiвачка представила до виходу свого нового клiпу на пiсню “Хороший парень”.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua