Онлайн TV FM радіо FM пауза

Затримано зловмисників, які вчинили розбійний напад на Коломийщині. Фото

Кримінал

11 жовтня 2019 року в Коломийському районі стався розбійний напад. Троє невідомих у масках проникли до будинку 47-річного власника, застосували до нього та його рідних фізичну силу та відкрито заволоділи коштами, ювелірними виробами та зникли в невідомому напрямку.

Працівники карного розшуку поліції Прикарпаття встановили місцезнаходження чотирьох підозрюваних у злочині. Виявилося, що нападники переховувалися в Одеській та Київській областях. Про це пише РАІ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

11 листопада чотирьох зловмисників затримано, їм повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

“Підозрюваними виявилися одесити: двоє чоловіків 1982 року народження, один – 1995 року народження, а також раніше судимий чоловік 1968 року народження. За їхнім місцем проживання проведено ряд обшуків, в ході яких вилучено кошти, золоті вироби і знаряддя вчинення злочину”, – йдеться в повідомленні.

Слідчі поліції Івано-Франківщини проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua