Онлайн TV FM радіо FM пауза

У ДТП на Прикарпатті травмувались двоє пасажирів легковика

Кримінал

ДТП з потерпілими сталася 18 квітня близько 15 години у смт. Делятин, що у Надвірнянському районі. Поліція встановлює обставини події.

Про автопригоду повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

На місце аварії виїхала слідчо-оперативна група. Відомо, що керманич автомобіля «Mersedes benz», 1977 р.н., мешканець Верховинського району, рухався у сторону Яремче. Водій проїжджаючи закруглену вправо ділянку дороги, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Опісля, допустив зіткнення із транспортним засобом «Suzuki». Останнім керував мешканець Отинійської ТГ, 1977 р.н.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди два пасажири з автомобіля «Suzuki» отримали тілесні ушкодження, їх доставлено до лікарні. Йдеться про мешканців Отинійської ТГ та Коломийщини, 1974 та 1967 р.н.

«До місця події було направлено Делятинських та Надвірнянських рятувальників, які провели заходи по деблокуванню 1 особи та відключенню клем АКБ двох автомобілів»,- зазначено на сторінці Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Поліцейські перевірили керманичів на стан сп’яніння – результат тверезі.

За фактом ДТП слідчі поліції Прикарпаття розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Поліцейські закликають водіїв транспортних засобів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху, не допускати ризикованих маневрів і дотримуватися швидкісних режимів у населених пунктах та поза ними, щоб мати змогу швидко зорієнтуватися у несподіваній зміні обставин.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua