Онлайн TV FM радіо FM пауза

Стали відомі імена молодиків, що нападали на людей. Відео

Кримінал

Невідомі особи, що вчиняють протиправні дії до мешканців Івано-Франківська, зокрема літніх людей. Поліцейські встановили двох осіб причетних до вчинення правопорушень. Розпочали кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Під час моніторингу соціальних мереж, поліцейські виявили відео, на якому невідомі особи вчиняють протиправні дії до мешканців Івано-Франківська. Група молодиків наносили своїм жертвам тілесні ушкодження та застосовували балончик сльозогінної дії.

Поліцейські встановили двох осіб, причетних до вчинення правопорушень. Один з учасників хуліганства, 16-річний хлопець, разом із своїми законними представниками уже доставлений до місцевого управління поліції, де дає визнавальні пояснення. Йому уже оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство) та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Також поліцейські встановлюють місце знаходження другого фігуранта та особу третього.

Поліцейські уже встановили одну з осіб потерпілих, яка підтвердила факти викладені на відео, та встановлюють особи інших потерпілих. Процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях здійснює окружна прокуратура міста Івано-Франківська.

Хлопець, якого затримали зізнається в своїх діях та запевняє, що удари, які можна бачити на відео, він нібито імітував. А нападав на людей для того, щоб «хайпанути» в мережі. Мати затриманого вибачається та закликає берегти своїх дітей.

Слідчі дії тривають.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua