Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатська студентка поширювала порно в Telegram-каналі

Кримінал

Працівники кіберполіції Івано-Франківщини припинили протиправну діяльність мешканки Тлумаччини, яка розповсюджувала продукцію порнографічного характеру у створеному власноруч інтернет-каналі. Слідчі вилучили доказову базу і проводять розслідування.

Про це пише РАІ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Співробітники кіберполіції спільно з слідчими Івано-Франківського відділу поліції у ході досудового розслідування провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранки, яка підозрюється у злочині згідно ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України. Йдеться про зберігання з метою збуту чи розповсюдження творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру, кіно- та відеопродукції.

Дане розслідування проводиться під процесуальним керівництвом Івано-Франківської місцевої прокуратури.

Слідством встановлено, що зловмисниця створила ресурси в мережі Інтернет (канал і чат), куди систематично розповсюджувала зображення і відеопродукцію порнографічного характеру. Аудиторія у підозрюваної складала близько 2000 учасників, а доступ до порнографічних матеріалів вона надавала за гроші. Фото і відео публікувала як власні, так і чужі.

Фігурантка раніше не судима, навчалась в одному із закладів області. При обшуках за її місцем проживання поліцейські вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, SIM-карти і банківські карти, які містять доказову базу про поширення протиправного контенту.

Вилучену техніку направлено на проведення відповідних експертиз. 29 січня зловмисниці повідомлено про підозру за вчинення злочину згідно ч. 1 і ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває. 

Возможно, это изображение (один или несколько человек)
А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua