Онлайн TV FM радіо FM пауза

Кращі спортсмени області отримуватимуть щомісячні стипендії

Новини

7 березня у Калуші відбулося засідання президії управління спорту та молодіжної політики обласної державної адміністрації. Там розглянули питання про стипендії кращим спортсменам та рейтинг серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл Калуської області.

Проводилось засідання під головуванням заступника голови Івано-Франківської ОВА Віталія Ільчишина та начальника управління спорту та молодіжної політики ОДА Ореста Оклієвича.

Про це повідомляє Калуська міська рада.

За результатами досягнень у 2023 році, дитячо-юнацька спортивна школа Калуської міської ради та дитячо-юнацька спортивна школа «Сокіл» увійшли в 35 кращих шкіл області, посівши у рейтингу 4 та 7 місця відповідно. А п’ять кращих спортивних шкіл Івано-Франківської області було подано до всеукраїнського рейтингу.

Таким чином, за розвитком фізичної культури та спорту у 2023 році, дитячо-юнацька спортивна школа Калуської міської ради посіла 37 місце серед 300 найкращих спортивних шкіл України.

«Це дуже хороший результат і ми маємо чим пишатися», – зазначив начальник управління молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради Михайло Клим.

Щодо стипендій, то члени президії проголосували за призначення щомісячних стипендій кращим спортсменам області в розмірі від 2 до 6 тисяч гривень.

До списку провідних спортсменів Івано-Франківської області й призначення щомісячної премії у розмірі 6 тисяч гривень увійшла калушанка Аліна Філіпович (вільна боротьба).

Також визнано одним із кращих спортсменів області і призначено щомісячну стипендію у розмірі 5 тисяч гривень калушанина Назара Левицького (спортивне орієнтування).

Крім того, щомісячну стипендію у розмірі 3 тисяч гривень отримуватимуть калушани Андрій Свирид (вільна боротьба), Володимир Щавінський (важка атлетика) та Христина Демчук (вільна боротьба).

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua