Онлайн TV FM радіо FM пауза

КРАІЛ презентувала інтерактивну мапу організаторів азартних ігор

Новини

На сайті КРАІЛ в тестовому режимі доступна інтерактивна мапа, на якій нанесені всі ліцензійні гральні заклади України.

На своїй офіційній сторінці в Facebook КРАІЛ повідомляє про створення інтерактивної мапи організаторів азартних ігор, на якій можна подивитися кількість гральних закладів не тільки в цілому по Україні, а й по кожному місту окремо.

В інтерфейсі містяться фільтри для спрощеного пошуку закладу, активне посилання на форму «Повідомлення про порушення у сфері азартних ігор», а також статистика звернень. 

Нагадаємо, легалізація грального бізнесу в Україні вже принесла в держбюджет 1,5 млрд грн. Як повідомляли експерти порталу Рейтинг Казино, сума надходжень може бути значно більшою. Однак для цього Верховна Рада має прийняти фінальне рішення щодо податкових поправок. Наразі слухання податкового законопроекту про азартні ігри перенесено на кінець листопада.

Користь від легалізації ринку азартних ігор полягає не тільки в отриманні платежів за ліцензії та податків. Хоча завдяки цим надходженням додаткове фінансування отримали спортивна галузь, медицина, місцеві бюджети. Одним із важливим аргументів на користь легалізації являється також збільшення кількості туристів.

Щодо раніше оголошеної статистики про те, що близько 80% українців взагалі не підтримують легалізацію азартних ігор, то інформація не відповідає дійсності. Дані соціологічного дослідження, результати якого презентувала всеукраїнська гемблінгова спілка UGC свідчать про те, що понад 90% українців не мають досвіду азартних ігор на гроші.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua