Онлайн TV FM радіо FM пауза

КП «Центр розвитку міста та рекреацій» заробило понад 4 млн грн на господарській діяльності. Відео

Новини

В Івано-Франківську продовжує працювати комунальне підприємство «Центр розвитку міста та рекреацій». Вони здебільшого працюють над утриманням та розвитком рекреаційних зон міста, проте важливою ланкою їхньої роботи є і господарська діяльність.

Найбільшу частину доходів місту приніс оглядовий майданчик на міській ратуші та послуга «Шлюб за добу», розповідає директорка підприємства «Центру розвитку міста та рекреацій», Руслана Василюк:

«Найбільшу частину наших доходів складає оглядовий майданчик, пілотний проєкт Міністерством юстиції «шлюб за добу» та прокат плавзасобів на міському озері. Всі ці напрямки ми розвиваємо та вдосконалюємо».

Ще однією ланкою діяльності є співпраця з підприємцями, каже посадовиця:

«Всі субʼєкти, які розташовуються на наших територіях – це підприємці, які мають послуги в сфері розваг та дрібнороздрібної торгівлі. Вони певну суму, відповідно до вимог чинного законодавства, нам відшкодовують за розташування та утримання прилеглих територій».

Наразі комунальне підприємство активно працює над розвитком екскурсій оновленим підземеллям ратуші. Станом на сьогодні ця складова поповнила міську казну на понад 60 тисяч гривень.

«Минулого року ми відкрили для відвідувачів підвал ратуші, влаштували певні експозиції та екскурсійну програму»,- каже Руслана Василюк.

Загалом, за 2023 рік підприємство отримало доходів саме від господарської діяльності на суму понад 4 млн грн, без врахування ПДВ.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua