Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломийські школи звітують за використання коштів в рамках проєкту «Освітній прорив». Відео

Новини

Коломийські навчальні заклади продовжують звітувати про використання коштів, які їм виділила міська рада в рамках проєкту “Освітній прорив”. Ліцей №4 імені Сергія Лисенка вже не один рік спеціалізується на поглибленому вивченні української філології, англійської мови та історії України. Тому саме на ці предмети і були спрямовані кошти, в сумі 2 мільйони гривень.

Міський голова проінспектував вже третій навчальний заклад міської ради на використання коштів, які вони отримали в рамках проєкту “Освітній прорив”. Каже, що зроблено чимало, однак певен, що коштів для ліцеїв треба значно більше.

У четвертому ліцеї купили нові ноутбуки, інтерактивні панелі, інформаційні кіоски та повністю обладнали новенький лінгвістичний кабінет і медіацентр. Зроблено це для більшого та якіснішого навчання за профілями, а також відкриття нових можливостей для різностороннього розвитку дітей, обміну інформацією, реалізації задуманих проєктів.

Учням нове обладнання до вподоби. А вчителі певні, що таке обладнання покращить якість освіти в ліцеї. Тож відтепер близько 1700 учнів опорного навчального закладу покращуватимуть якість знань. А влада має побачити до Нового року ще дві презентації.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua