Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломийські депутати затвердили бюджет на 2022 рік. Відео

Новини

Міські депутати затвердили головний фінансовий документ на 2022 рік. Обранці довго дебатували щодо частини доходів та видатків, однак таки дійшли згоди і проголосували за бюджет.

Сума надходжень до міської скарбниці у 2022 році планується на позначці понад 885 мільйонів гривень. Це місцеві доходи, субвенції з обласного та держаного бюджетів та спеціального фонду. В порівнянні із попереднім роком бюджет зріс на понад 18%, каже міський голова Богдан Станіславський.

Субвенція на освіту зросла  на 17 мільйонів гривень, зазначив очільник міста. А ще у Коломиї сподіваються на програму “Велике будівництво”.

Значну частину коштів передбачено на ремонт доріг. Також робитимуть в місті і водовідведення та каналізацію. Передбачені кошти і на села, що входять до Коломийської міської територіальної громади.

Цьогорічний бюджет місто виконало. Якщо влітку мова йшла про невиконання головного фінансового документу, то на завершення року є перевиконання в сумі понад 5 мільйонів гривень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua